melikeyimmmmm 11 gündür adetim gecikiyordu zaten sürekli evde test yaptığımda negatif çıkıyordu bu sabah doktora gitttim rahim duvarında kalınlaşma var dedi kan istedi değerler bu şekilde daha gitmeme 1 saat var sizce gebelik var mı değerlerden anlayan var mı
Kkardelenn1 melikeyimmmmm rahim duvarı kalınlaşması iyi bir şey gebelik göstergesidir 😀hayırlı olsun hamilesin bu değere göre
Gulsahhhh53 melikeyimmmmm evet hamilesiniz bende ikinci hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım erken olduğu için rahim duvari kalınlaşmış dedi kese için çok erken dedi geç döllenme benimkiside hayırlı olsun sağlıkla kucağıiza alın inşallah ❤️
melikeyimmmmm Pamuk yaa havalara uçucam resmen teşekkürler ihtimal vermiyordum hiç peki rahim duvarı kalınlaşması gebelikte risk oluşturur mu yoksa hamile kaldığım için mi kalınlaşmış olabilir
melikeyimmmmm edabolukbasi3 @anneolmakneguzel_ @Nrns @nurssmom @etkafa Eslem2112 @Gulsahhhh53 @Kkardelenn1 Kızlar yaa çok teşekkür ederimmmm çok sağolun ne diyeceğimide bilemiyorum mutluluktan ağzım kulaklarımda 🥰🥰🥰😂
anneolmakneguzel_ melikeyimmmmm bebiş geliyor 😍😍😍😍 ben oglumu 9’la ogrenmiştim. Kaan kocatepe var canım youtube herseyi guzelce anltıyor
edabolukbasi3 melikeyimmmmm evet hamilesin 5 üstü gebelik var demek 88 çıkmış sende bebek tutunmaya başladığı için rahim duvarın kalınlaşmış kötü bişey yok yani
Kkardelenn1 melikeyimmmmm Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🌸