Merhaba daha önce de bu konu ile alakalı yazmıştım kızlar ben 1 yıldır ciddi okb sorunu yaşıyorum bulaşma korkusu var bahsettiğim şey de un. Mesela lavaş bazlama yufka bile kullanmıyorum unlu olur diye un zaten asla yok evde. Ama daha önce vardı hep temizlesek de bitmedi gibi şimdi diyelim biri geldi bazlama yedi elini yıkamadan bir yere değsiyse ben o yer kirli unlanmış hissediyorum sonra başka yere daha sonra başka yere derken bu böyle sürüp gidiyor. Diyelim ki kirlendiğini düşündüğüm yeri siliyorum bu defa da silerken başka yere değdi mi ? Bezi yıkıyorum lavaboda kaldı mı diye elli defa yıkıyorum ama aşırı yoruldum. Emin olamama beni mahvediyor hatta bu defa da her yeri batırdım hissi olacak diye iş yapmayı bırakıyorum çok zorlanıyorum. Bu eve taşındıktan sonra oldu bu benim gibi olup ev değiştirince düzelen oldu mu ya da böyle takıntıları olup yenen oldu mu ? Tedavi aldım işe yaramadı. Lütfen bana dua edin de bu takıntı geçsin hamilelerin duası kabul olurmuş benim de doğumum yakın kimin ne derdi varsa şifa versin Rabbim 🤲