Sucsn Kırklareli eğitim araştırma hastanesi Perinatoloji Gülizar varola muayene olan var mı kendi mi muayene ediyor asistanı mı nasıl bir doktor ?
Dilsah02 Merhaba Detaylı ultrason için Füsün Hanıma Gittim Biraz Yaşlı ama gerçekten Çok iyi Bir doktor Her detayına Ayrıntılı Şekilde Bakıyor ve sana Anlatıyor ben çok sevdim
YenianneA Dilsah02 Merhaba, 3 boyutlu ve renkli görebildiniz mi acaba bebeğinizi, ve çıktı olarak verdi mi size
Dilsah02 YenianneA Evet Görebildim Ama Çıktı olarak bana Vermedi Eşimi de Sonrasında İçeri Aldı İlk Başta almadı İçeri
Bmelekkk Merhaba ben hiç gitmedim fakat içeri eşimle girmek istedigim için özelde randevu aldım 1500 muayene 1500 detaylı ultrason ucretiymis, Argun hocaya gebelik takibi olarakta düzenli gidiyorum zaten memnunum tavsiye ederim
Bmelekkk Fadblog çok memnunum, muayene ücreti 1500 , herşeyi ayrıntılı anlatıyor , muayene süresi uzun, ilgili bir doktor
Sucsn Füsun hoca kendi muayene ediyor yaşı ileri bir doktor tatlı biri ve bilgi veriyor çıktı resim vermiyor ekrandan çektiriyor fotoğraf
muhber Sucsn merhaba bende o doktora gideceğim detayli ultrason için . Memnun kaldiniz mi kac dk sürdü yada eşi içeri aliyor mu güzel bilgi veriyor mu fotoğraf çekebiliyor muyuz biraz anlatir misiniz 🥰