GirlandBoy_Mom Kızlar bebeğim 16 aylık ve diş çıkarıyor şuan o yüzden pek bişey yemiyor sevebileceği tarifler verirseniz sevinirim kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şeklinde 🙏🏻🌸
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom üstte kalsın benim Bebeğim çok seçiciydi onun için çok bir şey diyemeyeceğim kuzum 🥲🥲
Minnakpopus GirlandBoy_Mom kahvaltıları biraz daha keyifli hale getirebilirsiniz. Mini pankekler meyveler yada puf fincan yumurtalar. Minik köfteler şehriye pilavı vs ama diş çıkarıyor diyorsunuz sevdiği seveceği şeyler bile olsa iştahı olmaz tadı olmaz ki
Deletedmom_247 GirlandBoy_Mom instagramda görmüştüm bir gün lazım olur diye de kaydetmiştim, alplibisiler sayfa adı. Çok güzel ek gıda vs paylaşıyor isterseniz bakın derim bi
monica50 GirlandBoy_Mom bu çocuk aç adında üçlü bir ek gıda kitap serisi var, henüz doğum yapmadım ama onu satın aldım çok güzel tarifler var tavsiye ederim
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi Benimkide normalde herşeyi yerdi ama seçemeye başladı ne yapsam bilmiyorum artık
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom sorma bacım bizimkide secici ya ailede var babasıda her yemegi yemez🥺 vallahi Rabbim kolaylık versin 🥲
GirlandBoy_Mom Minnakpopus iştahı yok bi kaç kaşık yiyip bırakıyor bi kaç gündür böyle ama bugün az da olsa yedi
Minnakpopus GirlandBoy_Mom çok normal canım ısrar etme yazık diş etleri nasıl acıyordur hafif şeylerle geçiştir olmadı yoğurda meyve falan doğra ferahlatır eline salatalık ver o da rahatlatır
GirlandBoy_Mom Minnakpopus az önce meyveli yoğurt yapıp verdim canım onu yedi zorlamıyorum kesinlikle yediği kadar genelde meyveli yoğurt veya sade yoğurt veriyorum yiyor soğuk olduğundan
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi kaç günde saçlarım beyazladı yeminle yemek seçen çocuk çok zor diş çıkarıyor zorlamıyorum asla ama aç kalıyor diye üzülüyorum eşim yemek seçmez asla çok şükür allah ysedımcın olsun bacım🌸
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom amin amin İnşallah kuzum İnan zormuş ya iki çocuk insan madde manevi çok yıpranıyor ona yetebilmek önemli 🥲