Munisett tsmutter allah yar ve yardımcınız olsun herşey gönlünüzde olup bebegınize sgalıkla kavusursunuz ınsallah
KonuMankeni tsmutter Allah yardımcın olsun canım İnşaallah güzel bir doğum olur 🥹🤲🏻🤲🏻 benim ilk gebeliğimde sıfır açıklık vardı. 1 saat içinde suni ile 10 cm oldu. Moralini bozma 🥰
tsmutter KonuMankeni amin Allah razı olsun inşallah, 2cm şu an ilerlemiyor bebek çok aşağıda olduğu için sancım çok deli ama Allah anne olmayı bekleyen herkese yardımcı olsun gerçekten
tsmutter Doğurdum ben 2 saat önce duası geçen herkesten Allah razı olsun hepinizin kolay doğumları olsun ❤️
ertonunannesi23 tsmutter doğum yapmişsiniz çok sevindim . Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eylesin
ertonunannesi23 tsmutter pazartesi doğum yaptım. Bugün daha iyiyim bebeğimin ayak tırnaklarıni yeni gördüm siz düşünün bu sezaryen ağrısı biraz zor oldu. Ama çok şükür bebeğim saglikli siz nasılsınız doğumdan sonra
Mavera316 Senanur07 ben de 40+0 bugün kontrolden geliyorum dr aynısını dedi denemek istiyorum dersen suni ile yarın yatış yapalım ama baş büyük inmeyebilir dedi siz ne yaptınız acaba?
rmyksl Mavera316 ne kadar çıkıyor ki ölçüsü ve kilosu. Bende 39+5 im hiçbir belirti yok benim de 41 e kadar bekleyebileceğini yoksa suni deneyeceğini söyledi
Senanur07 Mavera316 ben yarın gideceğim tekrar. Suyu azalmadıysa biraz daha beklemek istiyorum. Ama azaldıysa suni sancı ile denemek istiyorum
Mavera316 rmyksl baş çevresi 36cm çıktı geçen hafta 42 haftaya uyumlu görünüyordu bu hafta onu da ölçemedi artık kilosu 3600 falan
KonuMankeni Mavera316 canım 21 gün önce 36 başı kilosu 3900 54 cm bebek doğurdum 🤣 sen de doğurursun Allah’ın izni ile doğmaz diye bir şey yok gayette kolay doğdu hatta 🤷🏻♀️
Mavera316 rmyksl benim çatı dar değil ama baştan dolayı kanala yerleşmiyor diyo dr ama ağrın sancın da yok belki ağrı ile sancı ile bebek kendini iter de girebilir de diyor o yüzden denemek istersen dene dedi normali yoksa sezeryan olur
Mavera316 KonuMankeni ayy inşaallah yaa bizim hep baş çevresi büyük önden gidiyo diyordu dr suni sancı ile kanala indi indi zaten
ikibebekbiranne_ tsmutter ya moral bozmak istemem ama suni sancıyla 9 saat sancı çektim 1 cm bile açılmam olmadı rezil bişey
tsmutter ikibebekbiranne_ suni sancısız doğurdum, gerek kalmadı, kendi sancımı 12 saat çektim, 10 saatte 2 cm açıldım sadece.. bence kendi sancınız da çok farklı değildir