Birbenbirbebek Kalbimde kahvaltı bir yandan kendi ağzıma bir yandan 3 yaş bebemin 😂 diğer taraftan da karnımda ki hareket ediyor mu diye kontrol etmeye çalışıyorum 🥹 sen ne yapıyorsun bacımmm
minikpanda0_ 1 saattir inanılmaz sol kasık ağrım var nefesimi kesecek derecede 4 haftalık hamileyim normal midir bu durum kanama falan yok ama aşırı aşırı şiddetli bir ağrı 🥺😞
Kalbimde minikpanda0_ benişin yerleşiyor canım benim zamanla geçer kanama lekelenme olmadığı sürece problem yok
anneolmakneguzel_ minikpanda0_ normal canım ben 9 ay cektim. Sıcak su torbasını ayagımın altına koydum o geciriyordu. Kanama yoksa korkma
Kalbimde Birbenbirbebek bacım Allah yardımcın olsun valla işin zor bizde 11+ 6 yız çalışıyorum iş güç sabah işe gelmek işkence çok şükür iyi geçiyor şuan kaç haftalıksın
Birbenbirbebek Kalbimde oyy Allah razı olsun canım sana da Allah yardım etsin 🥹🥰 35 haftayı devirdik 🥹
Kalbimde Birbenbirbebek ay ne mutlu sana sona yaklaşmışım bizde yarın hafta oluyoruz ama ben çok tedirğin oldum ya kuşum 11 haftamda karnım indi yumuşadı bi korkuyorum cumartesi randevum var sanki bu aralar birazda ha şiş gibi stres oldum ishal olmuştım afedersin ondan sonra karnımda bir yumuşama oldu bi şişkinlik gitti ☹️