Laydyg Gebelik zamanında hangi güneş kremini kullanıyorsunuz ve güneş kreminib içeriğinde neler olmaması lazım ? Bende olanlar lo rache ve the purest var
Ayseguls_baby Laydyg kuzenim hemşire ona sormuştum mineral filtreli olmalı demişti. Ve doğal içerikli tabii. Ben siveno tercih ettim
Hasanbera Minele care kullanıyorum içerik olarak temiz,mineralli, çinko içeriyor memnunum ve şuan iki e ticaret sitesinde de indirimde kaçırmayın derim 🥰
bikbikbikaak Ben o kadar irdelemedim sanki yediğimiz içtiğimiz her şey çok temiz de cildime sürdüğüm şey kalmış gibi. La Roche Posay kullanmaya devam ettim
Merve6521 Sumyaa yok koku hassasiyetim var benim genelde öyle rahatsız etmiyor kokusu iğrenç diyebileceğim bir kokusu yok
Hasanbera Cildinize göre seçersiniz ben akneye meyilli olanı kullanıyorum cildim güneş kremlerinde sivilce yapıyor bunu tercih ettim
pocahoontas Ecowell kullanıyorum içeriği temiz ve hamilelikte gönül rahatlığıyla kullanılabiliyo kimyasal içermemesi benim için en önemli kriterdi bu yüzden tercih ettim