Visneli1so-s elifbsraaa1 ilk net olarak 19+ 5 te felan hissettim diyebilirim artık günde 2 kere felan hissediyorum çok güzel birşey
Visneli1so-s elifbsraaa1 çok garipti içimde bir kelebek kanat çırpıyor gibiydi ve ilk yarım saat boyunca devam etti o kadar net hissettim ki anne oldupumu ilk o zmn hissettim sonraki günde 2 kere hareket etti o kadar mutlu oldumki içim içime sığmıyordu ya çok garip ve anlamlı birşeydş
Pptyaa elifbsraaa1 15+5 te pıt pıt bişey hissettim ama emin değilim tabi. 5 6 gün sonra yine hissettim tatlı yedikten sonra. Sonra 18+6 da kesin bebek dediğim hareketi hissettim içerden itiyormuş gibi
elifbsraaa1 1_Pandackk yani bebek acaba ters mi döndü ben böyle hissettim balık gibi nasıl oluyor bende bildiğin bişeyler takla attı içerde 😄😄
elifbsraaa1 Visneli1so-s evet o kelebek gibi çırpıntı bende ara ara oluyordu ☺️ Ama bu defa böyle takla attı birşey içimde resmen dönme hareketi mi ne bilemiyorum 🥲
elifbsraaa1 Ftrhn evet bende öyle biliyorum önceden kelebek çırpması gibi olurdu arada ama dünki hayatımda yaşadığım ilk şeydi bu resmen birşeyler içimde ters döndü 🙈 bende normal bulmadım yani senin ilk hissin nasıldı
Pptyaa elifbsraaa1 23 haftadayım dönme hareketi bir iki gündür hissettim daha önceden sadece içerden itiyor gibi tekmelerdi
1_Pandackk elifbsraaa1 yeri şimdilik genis istediğini yapıyor biraz daha büyüsün hareket edecek yeri kalmiycak 😂😂🙈🌸
Tuba2144 elifbsraaa1 ilk gebeliğim zayıf hamile kaldım tam 16+0 da başladı tekmeleri minik minik şuan 26+3 sert vurmaya başladı
elifbsraaa1 Tuba2144 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ peki içinizde dönerken nasıl bi his oluyor
Esma006 elifbsraaa1 bı anda yumruk geliyor 😅 dışardan şişligi belli oluyor ansızın oluyor ama bazen çok sert vuruyor cnaim acıyor güzel hisler tarifi zor 🥹
Ftrhn elifbsraaa1 baloncuk patlaması gibiydi bide kıpırtı oluyordu resmen 😁🫠 tabi sonra uçan teknelere hazır olun
Tuba2144 elifbsraaa1 amin canim inşallah 🤲ilk minik minik çırpınır gibi hissettim zamanla kuvvetlendi o vuruşlar içerden tak diye vuruyo😂
Hizliveofkeli 17.haftada ilk defa hissetmiştim. Şimdi 12deyiz heyecanla bekliyorum. Gebeliğin en müthiş yanı bence. Bir de şimdi insan istemsizce kafaya takıyor acaba iyi mi diye. Hareketlerini hissettikten sonra o tedirginliği yaşamıyorsun.
elifbsraaa1 Hizliveofkeli Hissettiğim şey hareket mi yoksa düşük mü yapıyorum diye çok korktum zaten 1 aydır gitmiyorum doktoruma yarına randevum çok endişelenmiştim ama burada çoğu kişi böyle birşey hissettiğini söylemiş biraz rahatladım 🙏🏻❤️ Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah 🥰
Krystal elifbsraaa1 Benim ilk hissettiğim mısır patlatması gibi birseydi.🤭 22.haftadan sonra güçlendi balık gibi süzülüyor. İlk gebeliğim benim de.
elifbsraaa1 Krystal bu balıklara bi olta atmak lazım 😄😄 valla çok korktum düşük falan yapıyorum sandım ama kan gelmedi akşamdan beri çok tedirgindim bugün burda sorunca biraz rahatladım