miniminibebek Meriveannesi bende 28 haftalığım bebiş bazen çok kuvvetli vuruyor bazen çok minnak canı nasıl isterse bazen ödümü kopartıyor hareket etmiyor 😣😀bazen sabahın köründe güm güm kapı çalar gibi hareket etsin de nasıl ederse diyorum
Hzlgns Meriveannesi bende 28 haftalık hamileyim bazen çok iyi hissediyorum bazen hiç gün boyunca hiç hissetmediğimde oluyor gece veya sabah erken saatlerde ben uyurken vurduğundada anlamıyorum çok azda olsa hareket ederse içim rahatlıyo 🥲
Fatmakrkz Meriveannesi valla bende bazen tedirgin oluyorum. Kontrolümde doktor artk gün içinde takip et hareketlerini dedi. Ama bazen hissetmiyorum bile. Çok düzensiz. Sanırım normal 30-33 ten sonra tam düzene biniyor diyorlar.
Meriveannesi miniminibebek ya insan takılıyor canım ben birde 2 gün stres yaptım ondan kaynaklı olabilir mi
miniminibebek Meriveannesi kesinlikle stres ve yorgunluk çok etkiliyor ypruldugumda ya da stres yaptığımda hemen büzüşüyor kendini sertleştiriyor hareket etmiyor 🥹biraz sevdiği yiyeceklerden falan yiyin onunla konuşun ve bolca dinlenin tekrar kuvvetlenir
Meriveannesi GirlandBoy_Mom canım normaldir dimi uçak yolculuğu zorlu oldu biraz sen ne durumdasın nasıl gidiyor sırt ağrın varmı
GirlandBoy_Mom Meriveannesi normaldir canım yorulmuşsundur bişeyler yiyip sol tarafına yat iyi gelicektir bende iyiyim sancım çıktı pazar günü serum verdiler eve geldim sonrasında ama devam ediyor ara ara dinleniyorum şuan bel ağrım oluyor evet
a-koroglu benimde 27 haftalık tekmeleri kuvvetsiz geliyor hareket ediyor ufak ufak ama 1 hafta önce çok daha sert vuruyordu 4 5 gündür hareketleri çok cılız bende korkuyorum ama nabzı iyi
10gamze Meriveannesi Dinlen tatlı ye stresten uzak dur hareket eder yorulunca ve üzülünce benimkide küsüyor hissediyor çünkü azalıyor hareketleri bugün modum yüksek kudurup duruyor mesela tekme atıyor ha bire geçen çok hareketsizdi ağlamıştım çünkü
Meriveannesi 10gamze ben kız ağladım baya sinirlerim bozuluyor ağlamaya başlıyorım bi yandan da işte korkuyorum dediğin gibi stresten uzak duralım
___Ebruli___ Meriveannesi biz bugün 29 haftalık olduk,maşallah paşa oğlum tekmeleriyle annesini uyutmuyor resmen zıplatıyor beni 😁😅🥰maşallah diyelim hareketlerimiz çok şükür iyi