kubrayurek 7 ay önce sezeryan doğum yaptım 26 haftalık kaybettim bebeğimi preeklampsi nedeniyle çok dikkat ettim hamile kalmamaya yani pskolojikmi bilmiyorum adetim 4 gün gecikti ya hamileysem napıcam çok korkuyorum 😢
Damla_g28 kubrayurek ama kötü düşünmeeeeggg canommm iyi düşün Rabbim nasip edecekse her ne olursa olsun edecek strese girme 🥰🥰☺️☺️
kubrayurek Mariam1 aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum preeklampsi çok zor bi hastalık 🥺 Varsada bu bana bi hediyedir 🌸
Mariam1 kubrayurek hep ayine olacak diye bişey Yok canm tek bilgim Allah’a güvenmek ben 9 haftalık bebeğimi kayibediordum doktor itersen progrestan kulan dedi istresen kulanma düşecek dedi zaten ama oğlum bana tutundu sonra erken doğar yaşamaz deliler 23 haftalık biraz Daha daiyandik ve 29 haftalık kavuştum şuan kucamada
kubrayurek Mariam1 ay maşAllah ne güzel 🌸 hayırlısı artık bakalım ben o kadar dikkat etmeme rağmen rabbim nasip ederse ne mutlu bana 🥲
kubrayurek Damla_g28 Doğru söylüyorsunuz gerçekten ama inanın elimde değil biraz zor süreçlerden geçince ister istemez korku oluyo 🥲 Varsada hayırlısı artık canım teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌸