Mucizemyoldaaa_ Kızlar bende de lökosit pozitif 7-8 yazıyor idrar kültüründe üreme olmadı yazıyor tek kullanımlık toz içecek verdi dün gece içtim fitilin birini de yaptım 3 gün sonra 2. Fitili yapıcam bakalım bugün şükür yeşil akıntım olmadı ama akıntım var yinede
Sevda_kygszz Suavage_mom eritrosit16 lökosit46 bende de ayni sekilde geçmek bilmiyor üstüme yapisti kaldi resmen toz icecek kullandim 3 4 kere antibiyotik kullandim 2 kere bugun 3.yu yazdi yuksekmesini istemiyorum kullan dedi ama gecmiyor ki maalese
elfbcr Zahide-123 benimde 36. haftada 320 falandı damardan antibiyotik aldım 10 dk sonra doktor toz şase ve hap antibiyotik verdi 1 hafta içinde baya düşürdü kendime geldim yatış falan yapılmıyor yani bende su gibi akıntı da vardı su sızması zannettiğim için alttan muayene de edildim
Zahide-123 elfbcr ay bende de var öyle akıntı normalde haftaya gidicem dün vermiştim idrar yarın gitsem mi
elfbcr Zahide-123 bence git çünkü son doğum haftaları eğer enfeksiyon temizlenmezse doğum anında bebeğe de geçiyormuş
Suavage_mom Esmaebe ben fitil ve antibiyotik kullanıyorum geçti gibi sanki o aşırı akıntı ama inşallah tekrar etmez