Papatyam2608 Kızlar su sızıntısından hasteneye yatıyordum 34 olunca alalım dedi ve yarın alacaklar sezatuanda bi kaybım var çok korkuyorum nasıl olacsk nasıl bitecek bebek nasıl olaxak diye dua edin bana kızlar herşey güzel geçsin bebeğim iyi olsun
h_h_momss Papatyam2608 Allah yardımcınız olsun inşallah şifa versin bebişinizle sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻
2bebek-41 Papatyam2608 korkma haftan gayet iyi tedbirlerde alinmistir sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine ♥️
Deryafatmw Papatyam2608 sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah benimde haftaya doğumum var 34 haftalık alacaklar
Meltemanneolsun Papatyam2608 sağlıkla gelsin canım 🙏🏼 korkma bu zamanlarda alınan bebisler sağlıkla uyum sağlıyorlar çabuk toparliyorlar kuveze girerse en fazla 10gun falan durur sanırım. İyi düşün iyi olsun 🩷🩷
df-kumsal Allahım yardımcınız olsun sizi birbirinize bağışlasın inşallah hemencik kavuşursunuz . Doğum sonrası güzel dönüşlerinizide yazın lütfen 🌸
Deryafatmw Papatyam2608 plesanta aşağıda yapışmış rahmime benim için daha da riskli olmasın diye bebeğiniz kaç kilo inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde atlatırız 🙏
Papatyam2608 Deryafatmw hepsi ayrı bişey diyor biri 2100 dedi em son biri 1900 dedi bakalım ne olacak
df-kumsal Bende şuan 34 hafta içindeyim ağrılarım oluyor ama doktorum 31 haftayı atlattığında kilosuda iyiydi kısa süre bile kalsa küvezde toplanır demişti korkmayın allahın izniyle güzel olur herşey
df-kumsal 31 haftadayken demişti 34 te epey gelişmiştir 35 te doğum yapan yakınlarım var küveze filan bile girmedi 2 kiloyu geçiyorsa bebek özellikle
df-kumsal Yani onlar ortalama söylüyırlar sanırım allahın izniyle birşey olmaz ben birde panik atak hastasıyım daha teleşlıyum ama allah yardım eder inşallah .iyi haberlerinizi bekliyorum bizede morel olun 🤲🫄😇
Elifimsib Papatyam2608 inşallah çok güzel geçer ve sonrasında küvez ihtiyacı bile olmadan sağlıkla alırsınız kucağınıza. Kilo önemli değil solunum sıkıntısı yaşamasın yeterli. Kızım 34+0 da 2090 gr doğdu solunum sıkıntısı olmasa küveze girmeyecekti. Taburcu olduğunda 1960 gramdı. Bu haftada ciğer gelişimi de genel olarak tamamlanmış oluyor bizim şansımıza ciğer gelişimi haftasından gerideymiş o yüzden ciddi solunum problemleri yaşadı ama çoğunlukla sorun olmuyormuş. İnşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏