Sevda6767 Kızlar hormonlardan mıdır nedendir bilmiyorum ama kışın ortasında olduğumuz halde vücudum üşüse bile afedersiniz koltuk altım hep ıslak çok terliyorum. Normalde de hayatta terlemem. Deodorant kullanmanın bir sakıncası var mıdır sizce .?
Sanirimanneoluyorum Sevda6767 ben de aynındurumdayım maalesef hiç böyle olmamıştım daha önce hamilelikten bence. Ben paraben alkol içermeyen rol on kullanıyorum (Sebamed marka)
Adelimm Sevda6767 aynı durum bende de var nefret ettim artk gri bi tshort giymiştim kalın bile değil bı koltuk altlarımı baktım sankı temmuz ağustos 🙁 ben hıc cözüm bulamadım daha
meav Sevda6767 kızlar roll on ve deodorant kullanmayın içinde aluminyum vb zararlı maddeler var pudra sürün islakligi alır diye düşünüyorum
DenizzzT Sevda6767 kızlar her sabah kalkar kalkmaz elinizi ıslatıp karbonat döküp sürün gün boyu faydasını göreceksiniz ama her sabah düzenli yapmanız gerekiyor...
Sevda6767 Sanirimanneoluyorum işe yarıyor mu peki canım? Resmen kendimden tiksinir oldum. Şampuana vücut jellerine ve gibi şeylere bile zararlı deniyor o yüzden sormak istedim
Sanirimanneoluyorum Sevda6767 açıkmkonışmak gerekirse bence çok işe yaramıyor ya da iyi bir rol on değil bilemedim Açıkçası içerisinde kimyasal olmayan rol on ların o kadar etkili olabileceğini zaten düşünmüyorum şimdi böyleysek yazın ne yapıcaz 🙁
Sevda6767 Adelimm aynen hele renkliler öyle kötü duruyor ki. Çalışıyorum ben çok utanıyorum okulda ya 🙁
Arsesra DenizzzT bunu gece yapsak faydası olur mu ben geceleri çok terliyorum özellikle göğüs bölgesi ve ensem
NisaMomy Sevda6767 gebeliği yarıladım 20. Haftadayım hala çözüm bulamadım, ki ben hiç terlemezdim kokmazdıda, hamile kaldım kalalı durduramıyorum, ve hiç bir şey çözüm olmadı😒
Zynpth Karbonat kullanabilirsin hem kokuyu giderir hemde sağlıklı ben doktoruma sormuştum doğal içerikli ürünler kullan demişti sadece bebek için değil kendin içinde ınstagramda sayfalar var krem deodorant ben 1 senedir kullanıyorum çok memnunun