Aygn Kızlar 1.5 aydır gece bacak kramplarindan uyuyamiyrm ben gb olan var mı ya magnezyum kalsiyum attığım halde resmen cildircm artk😔😔😔 uyumaya korkuyrm uyuyunca basliyr agri
Tuubaaa Aygn benimde öyle 😒 yaklaşık 3-4 haftadır ilk etapta sadece sol bacaktaydı daha sonra sağa da geçti bazen her ikisine birden giriyor ve kalçadan başlıyor şiddetli şekilde sadece gece değil gün boyu, egzersiz yapıyorum bol bol doktor önerisiyle inşallah zamanla geçer ağrılarımıZ😔
Aygn Tuubaaa Ay inş canm ya ben üstüne yattigim bacağım agyr sirt üstü yatılmaz dediler bana sırt üstü yatsam agrimicak aslında ama onu da yatamiyrm
Tuubaaa Aygn aynen bende sırt üstü yatınca bi nebze daha rahat ediyorum ama o da sürekli olmuyor işte sağa solo dönerken bile çok ağrı çekiyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim😔🙏 Yeterki bebişler sağlıkla gelsin dayanmaktan başka care yok..
senayck Bende de oluyor 28+4um magnezyumu kadın doğumcu önermiyorum diyor aile hekimi sınırda değerin düşük kullan diyor bende 3gunde bir falan kullanıyorum 4kez kramp girdi bu gece olduğunda hemen kalkmaya çalıştım yere zor bastım ama basınca cabuk geçti diğerlerinde 3gun ağrı çekerdim
Aygn senayck aynn ayağa kalkınca geciyr suda eritme değilde hap şeklinde verseymis nie öyle vermiyr ki bende hap olanı kullaniyrm