2cocuk2kopek Derin23 şuan iPhone 11 alınacak bir telefon değil canım 13 den aşağısı alınmaz maalesef ben 1,5 yıldır 12 kullanıyorum şuan ben bile elimden çıkarmaya çalışıyorum. Androidlerde çok güzel fotoğraflar çekiliyor .
2cocuk2kopek Krystal 😅 ay buna cidden güldüm iPhone 12 mp Samsung 48 mp arasında dağlar kadar fark var birinde lens var diğeri normal mercek
Rabiul Derin23 anılar geri gelmiyor maalesef bende 11 var artık kızımın resimleri doldu hafızam kalmadı yeni telefona geçeceğim çok pahalı telefonlar o yüzden 14 anca alırım gibi hediye 16 gelmezse 😆
KumpirsMom Derin23 yani 11 almak pek mantıklı değil çok yakında oda güncelleme almayacak bence paranız varda 12 pro ve üstü modeller alın yoksada kendi telefonunuzu daha üst modelle değişin şuan 11 kullanıyorum her güncelleme telefona kafayı yedirmeye başladı bile siz bilirsiniz
Seyma0323 iPhonelar her güncelleme sonra biraz daha düşüyor kullanım kalitesi. 13 den aşağı alma bence.
2cocuk2kopek Krystal hayır 12 mp lensi 48 mp mercekle karşılaştırmanıza tepki verdim iPhone 12 mp o 48 in 2 katı
[silindi] Derin23 çok ucuz almalısın pili de içi başka hasarı da yoksa kaçırma şimdi min 13 var sanırım o da 40 a yaklaştı sanırım
Aleffb Derin23 11 iphone alma canım Güncelleme yapmadığı için telefon çok fazla yavaş Ayrıca Samsung kamerası her zaman daha iyi emin ol .
2cocuk2kopek Krystal sen önce git düz mercekle lens arasındaki farkı öğren 😅 12 -48 den düşük diye kalitesiz sanan sensin