Nibozog Kızlar lütfen deneyimlemiş olanlar yardımcı olsun. Hangi yöntemleri denediniz ve tabiki fayda gördünüz??? Bol su tüketiyorum. Bu sabah aç karnıma kuru kayısı yedim bana mısın demiyor
saglikciaanne Nibozog mayısıyız biraz kaynatın posa halinde be suyunu için daha iyi fayda eder birde doktorunuz izin verirse kesinlikle kiraz sapi cayi icin. Yarım saat sonra Allah ne verdiyse çıkıyor 🤣
cylnmy Nibozog vall hiçbir şurup ya da kaeıım çare olmadı. Duphalac dolcosoft hepsini denedim. Kayısı hoşafları kaynattım yok anacım olmadı. En son gliserin kansuk fitil denedim ve sonuç harika✅ öneririm tamamen zararsız. Gliserin zaten :)
Edizhr Nibozog bak bide kuru kayisi kuru erik kuru dut simdi bak simdi 2 su bardağı suyu tencereye al 1 yemek kaşığı dut 3 adet kayısı kuru 3 adet kuru erik bunları tencerede kaynat sonra biraz dinlensin ılısın soğusun gir çık ye iç bunuda düzenli tüket bununda çok faydası olur
Nibozog cylnmy doktoruma sorayım onu teşekkür ederim. Birkaç gündür çok rahatsızım yapamıyorum ve artık içimi bulandırıyor
Nibozog Edizhr dut ve erik yok sabah aldırayım yapayım her şeyi denicem artık çünkü iyi hissetmiyorum içim berbat oldu
Nibozog ppmerlina sütü sadece soğuk içebiliyorum evvelden beri sıcak ılık midemi bulandırır. Burada önermişlerdi sıcak suya kayısı koydum akşamdan sabah suyu içtim kayısıları içim almadı yiyemedim ama 1 saatte tuvalete çıkardı bugün rahattım bu akşam yine yapacağım böyle böyle rahatlayacağım 😁
Bibebek_2kedi Nibozog Canım kabızlığın en iyi ilacı zeytinyağı 2 yemek kaşığı ye 1 saat sonra çok rahat ağrısız şekilde çıkarsın yağ yemek biraz işkence mide bulandırıyor ama nefesini tut ağzına koyduğun gibi yutkun mideni bulandırma
Poyraz07 Nibozog keşke sadece kabız olsam nohut tanesı kadar 2tane şey çıktı afedersınız çok yanıyor acıyor ama bulantı yaptıgı ıcın mecbur ysptım kanıyor sureklı doktorda bırsey yapamıyor şuan 34haftslık doğumdan sonra daha kötu oluyor😭
Nibozog Poyraz07 pamuğu tamamen kantaron yağına bulayın ve o bölgeye koyun sabaha kadar dursun geçene kadar yapın bunu kökten çözümdür. Çok kişiye önerdim ve kökten çözüm. Kesinlikle deneyin. Biraz çamaşırlarınız ziyan olacak ama kökten çözümdür kesinlikle deneyin..
Nibozog Resurgam iş yerinden arkadaşım her sabah aç karnına içerdi sağlık için bende başlamıştım ama kefir mayam öldü yaa maya bulmam lazım 🥹