Birminiksusam Bengizo çok geçmiş olsun neden erken doğum oldu acaba Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi🙏
Koala_ Bengizo Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla tezelden kucağınıza alıp evinize götürün inşallah. Endişe etmeyin benim arkadasim da aynı haftada doğum yaptı bebeğini sağlıkla evine çıkardı. Sizlerde güzel haberler alacaksınız inşallah 🤍
bebegimibekliyorum__ Bengizo inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz, ablam 34 haftalık doğum yapmıştı şimdi yeğenim maşallah çok zeki bir erkek çocuk 🤭kaç kilo doğdu bebiş 🐣
Mevsim5 Bengizo biraz erken bi hafta ama siz kendinizi üzmeyin. Bebekler bizim sandığımızdan çok daha fazla güçlü. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz 🌸🙏🏻
Bengizo Birminiksusam amin teşekkür ederim. Çok asagidaydi bugünde sancım çıktı ve kalp atışı non-reaktif olunca acilen doğuma alındım
bebegimibekliyorum__ Bengizo maşallah kilosu güzel hiç korkma canım anne sütü alıyorsa daha da çabuk toparlanacak 💖
1Anneadayiiii Bengizo Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah kilosu da iyiymiş canım merak etme çıkar Allah’ın izniyle Rabbim yardımcınız olsun ❤️🤲🏻
Selenaslan01 Haftamda ilk kızıma doğum yaptım 1.550 gramdı. Şuan 4 yaşına girecek maşallah. İkinci kızıma hamileyim şuan 34+4 haftalık oldum. Sizde en kısa zamanda sağlıkla bebisinize kavuşursunuz inşallah. Kilosu gayet iyiymiş.
Selenaslan01 Sulegull tansiyonum yükselmiş suyum kalmamış ve plesantasi yaslanmisti. Tam 30 gün kuvezde kaldı 2.550 gram olduğunda çıktı. Şuan 4 yaşına girecek. 2. Bebisimizi bekliyoruz bakalım sağlıkla insallah
rojingok @“Bengizo”#p36676560allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah sifa versin inşaallah