Selmaatss Kızlar bacağımda birden bire böyle morluk oldu geçmedide ve ne kadar çatlak kremi yağı kullansamda göğsüm çatlamaya başkamış çok moralim bozuldu o kadar sabah akşam sürüyorum işe yaramadımı diyorum
Tontis2025 Selmaatss sormayın valla sabah aksam yağlanıp kremlendim ama bende göbeğimden çatlamısım o kdr üzüldüm ki sonra dedim neyse yapacak birsey yok sağlık olsun evladıma..
Gulsahs Yaramaz bende sürüyordum göbeğimin ve bikini bölgemde çıktı o kadar kullanmama rağmen doktor yapacak birşey yok kalacak artık bunlar dedi bana
Selmaatss Gulsahs morluk gibimiydi seninde hamilelikten sonradamı geçmiyor çatlak izleri peki birde o attıgım morlukmu çatlakmı sence
Tufu2 Canim kan sulansirici kullaniyormusun varis durumlarinda yanlis bilmiyorsam kan sulandirici veriyo bazilari bi doktoruna danis catlakmi degilmi emin degilsen
Selmaatss Tufu2 yok canım kan sulandırıcı kullanmıyorum bu varisse eğer veya çatlaksa dogumdan sonra geçmiyormu bir yolu yokmuki
Tontis2025 Zge12 evet çok doğru söylüyorsunuz benim doktorum demisti bana ne yaparsan yap genetiğinde varsa çatlarsın diye gerçektende öyle oldu
nisaakb Selmaatss üstüne mi yattın acaba biraz diğer tarafa yatmaya çalış çaylak kremi sür inşallah geçer 🙏
Sumyaa Varis canım bu bende de vardı ne sürersem süreyim karnım harita gibi oldu genetik diyeceğim annem ikiz doğurmuş karnımda çatlak yok