Esilazeynepaslan Arkadaşlar bebeğimin kalbi durdu bugün kürtaj oldum 14+2 bebeği bize vereceklermiş gömmemiz için ne yapmamız gerekiyor bilen var mı? İsim verilir mi bebeğe mesela
Alya05 Esilazeynepaslan canm. Postu yeni gördüm bende 6 ay önce 14 haftalık kürtaj oldum bebeği aldık duru suyun önünden geçirdik beyaz bir beze sardık isim verdik göndük. Minik olduğu için cenaze namazı kılınmıyor. Ama onu temiz beyaz beze sarın Eşimin amcası imam bize öyle söyledi bizde öyle yaptık
Rusapolat Esilazeynepaslan çok geçmiş olsun. Bende 20 haftada aynısını yaşadım. Plesentasını patolojiye göndermeni tavsiye ederim. Bebeğe ismini verip gömdüm. Senesi dolunca da mezarını yaptıracağım nasipse. İsim vermen önemli çünkü diğer tarafta onu o isimle çağıracaksın unutma. Bebeği yıkamazlar büyük ihtimalle su gibi olduğu için. Kefenleyip verirler size.
Buse4161 Esilazeynepaslan başın sağolsun canım rabbim sabır versin. Evet isim vermek bebeğin ruhu için önemliymiş
petronix Esilazeynepaslan Başınız sağolsun İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız. Bişey merak ediyorum herşeyi tam anlamıyla oluşmuş muydu?
Alya05 Esilazeynepaslan vala çok zor bi durumdur Allah sana sabır versin inş canını sıkma üzülme Rabbim her zaman bizim için en hayırlısını yapar cennette şefaatçiniz olsun
Dmttthemum Esilazeynepaslan ben isim vermedim soyismiyle gömüldü başınız sağ olsun en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız inşallah