SEVDANUR46 Göğsümden süt geliyor 1haftadır. Sıkmıyorum asla. Rahimde aşırı kasılma var. Sanki 9aylık gibi ağırlaştım. Özellikle sol altta bir ağrı var tek ayak üzerinde duramayacak kadar acılı. Yaşayan var mı ne yaptınız yaşayanlar:(
cylnmy SEVDANUR46 bence doktorunuza danısın ama magnezyum günde 2 ye cıkarır muhtemelen doktorunuz ve kasılma sürekli hale gelirse progestan fitil verir :) merak etmeyin zararı yok yararı var.
ozgeserin SEVDANUR46 aynı ağrıları o haftalardan beri bende yaşıyorum kasılmalarım hala daha da var 30 haftadayım. 28 haftada bir hafta hastanede yattım gripte olmuştum grip iyice tetikledi ağrılarımı. 24 saat boyunca magnezyum takviyesi verildi. Şuan evimdeyim ama ağrılar ara ara var. Magnezyum kullanın mutlaka faydası oluyor doktorunuzla görüşün mutlaka. Enfeksiyonda olabilir dikkat edin
Huzurluanne05 SEVDANUR46 magnezyum eksikliği varsa ondandır bir de bebeğiniz artık büyüdüğü için rahim ve vücudunuz kendini hazırlıyor süt gelmesi de normal.agrılsrınızı doktorunuza söyleyiniz ilaç yazar
SEVDANUR46 cylnmy magnezyum özellikle kullan dedi ama ben hiç kullanmadım sanırım ciddiye almam gerek :/
Huzurluanne05 SEVDANUR46 daha yolun başındasın ama ciddiye al bence bebeğin senden besleniyor sonuçta
Evremmmerve SEVDANUR46 bu haftayla birlikte göğüsler deki süt hormaninda artış meydana geliyormuş.gogsunuzu uyarmamak gerekiyormus yoksa rahîm kasılıp erken doğuma yol acabiliyormus
ozgeserin Evremmmerve evet benim de o haftalarda geldi hiç oynamadım kesildi zaten o süt değil akıntı gibi bişey