Hilal6161 @Mizginnnmehmet @9Anneolacagim @Kitlik_irm @Eslem2112 @Anonim454545 @1begonya bugün sabah test yaptım yine bir balar mısınız kızlar 
Hilal6161 Eslem2112 ya çok silik değil mi daha koyu bekliyorum nedense 2 gün var adetime ilk gebeliğimde adet gecikmesinin 1. Günü aşırı net çizgiyle öğrenmiştim
Hilal6161 Kitlik_irm yarın vermeyi düşünüyorum ama sanki hiç koyulaşmıyormuş gibi kimyasal mı acaba diye düşünüyorum
9Anneolacagim Hilal6161 kaset test zaten regl gecikmesinden sonra net cevabı verir önce olduğu için silik çıkıyor ben de hamile olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmayız canım
Kitlik_irm Hilal6161 içini ferah tut canım kötüyü cekme inşallah sağlıkli haber alırsın bir kaç gün daha bekle tekrarla evde testini içinden nasıl geliyorsa ☺️
Hilal6161 Mizginnnmehmet öyle yapıcam canım adete 2 gün kaldı eğer olmazsam pazartesi kan vermeye karar verdim
Hilal6161 Kitlik_irm öyle yapıcam ya bir kaç gün evde tekrarlıcam eğer gecikirse kan vericem boşuna kan vermeyeyim diyorum
Sensedim Hilal6161 awoxla aynı şeyi bende yaşadım ikinci cizgi vardı sonraki günler yaptığım awox testlerde yoktu sonra bitane artimet erken gebelik yaptım ondada çok silik vardı ama onada güvenmiyorum olsa daha koyu çıkardı
Hilal6161 Sensedim 3 gündür yaptığım awoxlarda silik çizgi var ama kaset testlerde de var bende pek anlayamadım ya. Siz adet gördünüz mü silik çizgiden sonra
Sensedim Hilal6161 sizin kaset testtede çıkmış vardır inşaallah daha regl olmadım iki gün var bata yapmıyorum artık test felan bıraktım bu işleri 😀