Dilan-dag Kızlar ilk bebeğimi 18 haftalık kaybettim şimdi ikinci gebeliğim 12 haftadayım fetal dna yaptırdık ve cinsiyetimiz de belli oldu şükür herşeyden önce sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🙏 bebeğimiz kızzz ❤️
Nurellaaaaaaa1212 Dilan-dag yaaa cok sevindim kuzum Allahım ikinize de sağlık versin en basta insallah 💕
babyprensesmom Dilan-dag gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah kız bebişe hamilelikte belirtileriniz nelerdi acaba
Busranur_mnts sağlıkla büyüsün kolaylıkla doğsun ben pcosum klomen kullanım test zamanı gelsin diye bekliyorum içimde ilk kızım olsun diye var bana da dua eder misin <3<3<3
Dilan-dag Busranur_mnts tabiki de bebek isteyen bekleyen herkese dua ediyorum rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🙏
Dilan-dag Nurellaaaaaaa1212 Amin canım benim Allah razı olsun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🙏
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 amiiğğğğğnnn kasık ağrım var batma gibi sağda :D belim de akşamları ağrıyor 2 gündür o ay bu aydır inşallah şu 1 hafta geçsin de 4+0 olur olmaz direk test yapıcam :D
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts sen bana özelden yaz konusuruz ben sana erkenden test yaptırırım kdlflfl
Dilan-dag Busranur_mnts adetine kaç gün var bende hamile olduğumu kasık ağrılarımdan anladım inşallah sizin de vardır gebelik gönlünüzü ferah tutun ❤️
Busranur_mnts Dilan-dag pcos olduğu için tam net bişey diyemem düşüğüm oldu ondan 1 ay sonra adetim geldi ondan önceki zamanlarda 33 35 gün falan oluyordu ben de en azından 4 hafta olsun dedim test için daha önceden de gebelik ağrılarını yaşadığım için şimdi benzetiyorum ama inşallah vardır :)
Nurellaaaaaaa1212 Dilan-dag perşembe gidicem balım 12+4 oluyoruz doktorum söylerim dedi ama erken gibi geliyo bana
Dilan-dag Busranur_mnts yaa benimde gebelik sonlandıktan 4. ay sonra gebelik oldu herkeste farklılık gösteriyor bence hayırlısı olsun kuzum
Dilan-dag Nurellaaaaaaa1212 iyi kuzum Allah gönlünüze göre versin bazı doktorlar tahmin de bulunuyor benim doktorum 11 haftalıkken kız demişti
Busranur_mnts Dilan-dag inşallah canım allah razı olsun klomen kullandım ben ilkinde yumurta gelişmemiş dedi ona rağmen gebelik oldu da sağlıklı olmamış demekki şimdi net 2 yumruta gördüler o yüzden ümitliyim bakalım