Aminea Kızlar 21. Haftadayım göbek deliğimin hafif cevresi çatlamış gibi erken mi bana mı öyle geliyor çatlak için önerebileceğiniz birsey var mı?
Yagmur90 Aminea 36 da çatlamaya başladım bi anda cikti annem teyzelerim hiçbirinde yok ama bende çokta su içmeme rağmen krem yağ vs çatladı yüzeysel cok cok degil ama yinede rahatsız ediyor beni
silakabadayi Aminea 39 a girmek ğzereyim henüz hiç çatlamadım. Hamileliğimin başından beri de linkini bıraktığım yağı kullandım. https://www.instagram.com/freiolturkiye/p/BiXE5ibnxc4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=gw6866kjnk53
Aslksp Aminea 7. Aya kadar bişey yoktu ama 7. Aydan sonra birden göbeğimin alt kısmında başladı sonra yanlar derken yukarı da çıktı malesef olacaksa oluyor
Serays Aminea ben ilk doğumumu 39. Haftada yaptım hiç çatlağım yoktu rahatça bikini giydim hatta. Ama şu an 19. Hftamdayım karnım çok gergin hiç bişey kullanmıyırum ve korkuyorum ilk gebeliğimde bebe yağı kullandım
tazeanne61 Göbek deliğin çatlamamıştır çatlayınca kasıklardan başlıyor çatlamaya öyle yukarı doğru çıkıyor çatlakların uzunluğu ben de erkenden çatlayanlardanım 23. Haftada başladım çatlamaya her duştan sonra krem yağ falan sürerdim aklıma geldikçe de sürerdim ama fayda etmedi genetik olunca
Uztembusraomer Bende catlak yok 27.hafta ama ben 20haftadan beri hep hakiki zeytin yagi surdum.3haftadirda mustelanin catlak onleyici kremini aldim onu kullaniyorum ama ara ara zeytinyagi hala suruyorum.birde bol su icmek gerekiyormus
Larin2019 36 haftalık hamileyim 15. Haftadan beri doktor tavsiyesi ile kakao, tatlı badem ve hindistan cevizi yağını karışım yapıp her banyodan sonra karnıma göğüslerime ve bacaklarıma sürdüm. Genetik olarak ablamda ve annemde çatlak olmadına rağmen bende bir tane bile yok tavsiye ederim 👍🏻
Elifkrts Merhaba catlaklar için ne kullaniasi gerekiyor bilginiz varmı 20 haftalık tam henüz oluşmadı hangi hafta da oluşuyor çatlaklar
MeltemKocamer Bu tamamen yapı eğer yapıda varsa her türlü çatlarsın ben hiçbirşey sürmedim maşallah cildim pırıl pırıl..
Ryhnytm Aminea benimkide çatlamış birde kaşınıyor ben bepanhtol sürüyorum kaşıntısına iyi geldi çatlak kremlerinin iyi geleceğini düşünmüyorum zeytinyağı ve badem yağıda iyi gelebilir diye düşünüyorum