Amore_Madre Nimetdnz 6+2 de kaset testle öğrendim adetim normalde de gecikir her test yaptigimda akşamina adet olurdum o yüzden yapmak istemiyordum 14 gün gecikmisti yaptım ve pozitif çıktı
Merve_kucuk Nimetdnz Adetim 4 gün gecikince idrar testiyle öğrendim. Daha sonra gecikmenin 8.günü 1308 değerle kesinleşti.
Busranur_mnts Nimetdnz pcos var bende tam net değil ama düşükten tam 1 ay sonra adet oldum diğer zamanlar 33 35 günde bi gibi oluyordu genelde
BebegimVeBenn_ Nimetdnz 4+4 haftalıkken. Adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı sabahına kan verdim 1368 çıkmıştı şuan 13+5 haftalıgız🌸
Bebek-170793 Nimetdnz adette 8 gün gecikme oldu kan verdim 5 haftalık olduğunu oğrendim 6.haftada hastaneye gittim keseyi gorduk 8.haftada kalp atışı çok şukur şimdi 15.haftadayız 👼🙏😍Allahım isteyen herkese nasip olsun anne olmak (benimde ilk gebeliğim )🥰
Nurbesteee Nimetdnz adetim geciktikten 5 gün sonra gebelik testi ile öğrendim normalde hiç sekmediği için adetim hamile olduğumu tahmin etmiştim zaten 1 gün sonrada kan testi verdim 6 haftalık demişlerdi ☺️
Talentedmom Nimetdnz gebelik testi ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim kadın doğuma 6+2 iken öğrendim