hacerrklc1 Muhammedarasannesi hemen zaten gidip tüp bebek yapma gibi bir şansım yok sadece adet olmayı bekliyorum zaten olmaya da yakınım. Adet olduktan sonra gebelik yok aşılama da tutmadı demektir o zaman tüp bebeğe başlarım zaten.
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi ay ben seni kullanıcı adından hatırladım 2.aşılamanı olmuştun sonra baya girmemiştin belki sende beni hatırlarsın linaydı diğer kullanıcı adım 2.aşılama olmuştum bende
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ ayy evet lina hatırladımmm baya oldu girmiyeli artık girmek dahi istemiyorum 🥺🫣nasılsın ne yaparaın inşallah sende olumlu haberler vardır🌸
yesimvera Tamarix çok üzüldüm geçmiş olsun 🙁 Herşeyin zamanı vardır doğru zamanda rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah isteyen herkese
Tamarix yesimvera amin inşallah 6 sene oldu artık daha yapacağım çok şey varken sırayı buna verdik bakalım oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok
yesimvera Tamarix sıkma canını gönlünü ferah tut rabbim büyük aklına çok takma kaçıncı aşılaman ve kaç yaşındasın
yesimvera Tamarix tüp bebek yapma gibi bir durumunuz varsa tüp bebek yapın çünkü çatlatma ve aşılama zaman kaybı. Bende 2 yıldır evliyim ve şu an 31 yaşındayım. 2 çatlatma yaptım ve bu 1. Aşılamam inşallah tutar pozitifi görürüm. Gerçekten ömür geçiyor
Tamarix yesimvera inşallah bakalım maddi boyutu da var elbet yıpranma payı da beni bu işlemler ruhen çok yıpratıyor o yüzden ara verdim biraz
yesimvera Tamarix rabbim kolaylaştırsın hayırlı ve sağlıklısını en yakın zamanda nasip etsin inşallah (Amin )
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi ben hamileydim biliyosun canım doğurdum benim oğlan 1 yaşında oldu peşinde koşturmaktan günler geçiyor 🥰😆sen nasılsın hayat nasıl gidiyor var mı sende de olumlu haberlerr 😍