Cnsymn Kızlarrr bugün 16+1 haftalık oldu. Hala cinsiyet belli değil, çıldırcam meraktan bebeğin Allah aşkına duruşa bakın 😂😂 ne bu bebişin cinsiyeti benim gibi olan var mı 😂😂
G_M_Z Cnsymn ay tek değilmişim birazcık sevindim 😅 ben de 3 keredir öğrenmek için gidiyorum ama yok bir kız bir erkek gibi diyip duruyor doktorum😅ben de bugün 16+1 oldum çarşamba günü gidicem bakalım inşallah bu kez net öğrenirim😅
Minelsu0606 Cnsymn anne şimdiden cıkmak istiyorum ultrasyonu olmuş bebek isyan ediyor 🤣🤣🤣🧿çok tatlı yiaaaaa
edabolukbasi3 Cnsymn ay çok değişik sanki gözlerini açmışta bakıyormuş gibi hayır doktor bunu niye verdi ki daha usturuplu bişey verseydi 😄
Cnsymn edabolukbasi3 valla doktor devlet hastanesinde ve bana biraz kızdı fetal DNA yaptır dedi anlaşlaşmış bir yerle bende yaptıramadım ekonomik sebepten dolayı 😂 ondan vermiş olabilir ama güzel bir anı kaldı 😂😂
edabolukbasi3 Cnsymn banada yaptır dedi bende gerek yok detaylı var dedim sanki para gökten yağıyor ha deyince çıkarıcam 20 bin anlaşmışlar bence yoksa devlet kolay kolay fetal dna yaptır demez 😄