nevaneva deletedmom43191 sen 3. Bebeğini doğurandın dimi bugün aklıma gelmiştin😂 normal doğum için motivasyon istemiştim senden hatta. 37. Haftaya gircem bel ağrım var dua edermisin bende hayırlısıyla senin gibi cesaretle doğurayım😭🥲🥲🥲
deletedmom43191 nevaneva eveet 64 günlük olduk bile 😍😍😍 inşallah hayırlı kolay doğumun olur bir nefeste kurtul inşallah
deletedmom43191 keyfimin-kahyasi-misin hosbulduk canim yazamadım işte neyseki çok şükür bugün cevap hakkım açıldı
Laavinia Merhabaa nasıl geçiyor bebekli günleriniz. Benim de bir kızım var biraz kaygılanıyorum nasıl olucak diye daha çook yolun başındayız ama 😂
deletedmom43191 Laavinia merhabalar çok aşırı yoruluyorum feci derecedeyim 3 bebeğe yetişmeye çalışmak eve yetismek eşe yetismek aşırı bir çaba istiyor
deletedmom43191 Laavinia fazla kaygılanma bi tek ev işleri aksıyor oda esin yanında oldukca hemen hal oluyor
deletedmom43191 yeni_anne2 sıkılmadım da yorum yapmam yasaklandi sadece özledim burayı kız burası olmadan durulur mu 1 ay geçmek bilmedi