Nisa3434 Kızlar dr bana kese var 2 hafta sonra gel bakalım dedi ama bebek var mı çok anlayamadım hiç anlamıyorum ultrason kağıdından ya bi bakıverin ☺️
Izell Nisa3434 kese var ama bebek henüz görünmemis çok normal henüz çok küçük sonraki gittiğinde bebek görünüp kalp atışı görünmeye bilir tekrar kontrole çağırır muhtemelen 🙂 gönlünüzce olsun inşallah 🙏
Buse4161 Nisa3434 kese boyu ölçülmüş kese içinde beyazlık var ama bebek mi belli değil usg cihazından kaynaklı sanırım bir de muhtemelen geç döllenme
Nisa3434 hamilegunlugum5 Teşekkür ederim cevap için canım doktor kese var dedi çok küçük dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı bakalım dedi ama kese için mi küçük dedi bebek varda onun için mi dedi anlayamadım 🌺
hamilegunlugum5 Nisa3434 evet daha erken 6 haftada benimde var kese ama çok net değil demişti 9. Haftada duydu kalp atışını normal süreç yani korkma 🌸
Nisa3434 hamilegunlugum5 İçim rahatladı teşekkür ederim bu benim 2. Hamileliğim ilkinde çok korkutuldum o yüzden tedirginim ilk bebeğimde kimysala kadar düşündü dr kese var bebek yok dedi türlü senaryo ama şükür sağlıklı bi gebelikti şimdi 2 yaşını geçti yavrum ama işte süreç insanı tedirgin ediyo ve insan aynı senaryodan çekiniyo