Zeynepults Bugün doktora gittim 38+2yim doktor bu hafta hiç kilo almamış ve suyu azalmış o yüzden kısa sürede doğurmanı bekleriz dedi alttan muayene etti uyarı verdi 1 cm açıklık varmış sizce ne zaman doğururum korku heyecan başladı
2cocuk2kopek Zeynepults 1cm açıklıkla kaç hafta kaldım erken doğum riski vardı en son tuvaletini yapınca sezaryene alındım
ikibebisannesii_45 Zeynepults suyu azaldıysa mutlaka sancınız olacaktır ama eğer bebeğin kıpırdaması azalırsa mutlaka gidin çünkü suyu az olduğu için hareketleri yavaşlayacaktır.
HifaVera Zeynepults Bende bugün neredeyse hiç hissetmedim yarın gitsem mi doktora bilemedim en fazla 2-3 defa hissetmişimdir yoksa çok aşırı hareketliydi ama bugün o hareketleri hissedemedim karnımda bir tuhaf duruyor diyor eşim biraz tedirginim 36+6 haftalığız
Zeynepults Tugceelanaz Çarşamba gel dedi ama bebek hareketlerini takip et yavaşsa veya hareket etmiyorsa çarşambayı beklemeden gel dedi
Tugceelanaz Zeynepults İçin rahat etmese yarın git harektlerinde azalma var de doğumu başlatsınlar Benim iki doğumumda sunı sancıyla oldu suları azaldı için . Çokta güzel geçti korkulcak hiç birşey yok 🌸 sağlıkla gelsin 🤲🏻 Su gibi doğumun olsun
Zeynepults Tugceelanaz yaa içimi rahatlattınız teşekkür ederim bende normal doğum istiyorum ama suni sancıdan korkuyorum inşallah benimki de sizin gibi kolay olur aminn🙏🙏❤️