rumeysa_mom Merhaba hanımlar bende polikistik over sendromu vardı 2 yıllık evliyim bebek istiyorduk ama olmuyordu ve son iki aydırda adetlerim çok düzeliydi çok şükür yarın adet günüm normalde adet günüme yakın 4 5 gün öncesinden göğüslerim ağrırdı ama şuan öyle bir belirti yok neyse şüphelendim test yaptım ve pozitif daha önce de pozitif çıkmıştı ama kimyasaldı diye çok üzülmüştüm şuanda öyle olur diye sevinemiyorum yarın da kan vericem inşallah ama çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki bu marka gebelik testiyle doğru sonuç alan var mı ? 🥹
1tosbikannesi rumeysa_mom ben bu testle öğrendim gebeliğimi kanda beta da yüksek çıkmıştı siz yine de kan verin daha doğru sonuç olur 🌸
S-e-g rumeysa_mom canım umudunu kırmak istemem ama başka marka testlerle dene birde benimki daha belirgin ama negatif
rumeysa_mom Aslihan_adiguzel51 hayır hiçbirşey kullanmadım iki ay önce adetlerim düzelsin diye c life macunu kullandım bir de bayramda Eskişehir’de şifalı bir su varmış çocuk sahibi olmayanlar için ona gitmiştim onun dışında bir şey yapmadım
rumeysa_mom Aslihan_adiguzel51 inşallah darısı size olur bende yarın kan vericem inşallah vardır sizde dua edin 😌
Yenibirisi21 Hayırlı olsun canım var bencede pembe baya, ilk idrarla mı yaptın testi benim yarın adet günüm yoğun akıntı ve sık idrara çıkma var ve aşırı yorgunluk bugün awox aldım yarın yaparım diye inşallah bebiş vardır hepimizde 🥹
hamilegunlugum5 Hayırlı olsun canım bebiş var 🌸 kanda baktır ama ultrasonda hemen görünmeyebilir küçük olduğu için 1-2 hafta sonra iyice belirginleşir kese hayırla gelsin 💕
rumeysa_mom hamilegunlugum5 negatif çıktı maalesef bu testte nasıl negatif anlamadım ama nasip bu marka kullanamam bundan sonra