[silindi] Kızlar yardımmmmmm!! yıkıyorum ütülüyorum mis gibi kokan Müslin bir dışarı çıkıyorum bok gibi kokuyo. Nedir bunun sebebi veya çaresi var mıdır??
ppmerlina [silindi] 🤣🤣🤣🤣 Kumaşından kaynaklı olabilir bazı kumaşların kendisi iğrenç kokuyor Deterjan markan ne aşk
Burnosunn_annesi [silindi] bebeğim bazen genelde hafif nemli çamaşırlar dışarıda kaldı mı çok kötü koku yapar seninki de büyük ihtimalle dışarı soğuksa deterjanı değiştir öyle dene 🤗
GirlandBoy_Mom [silindi] kumaştan kaynaklıdır canım ben bide kızımın kıyafetlerini battaniye yastığını vs yıkarken deterjan kısmına biraz şampuanından döküyorum uni baby kullanıyorum ben mis gibide çıkıyor çamaşırları
ppmerlina [silindi] incena mı icana mı öyle bi marka varmış en iyisi o diyolar bi onu dene bakalım aşkk ama bence kumaşından kaynaklı
[silindi] Burnosunn_annesi aşkım nemli kalmıyor ki tamamen kuru oluyor ama müslinlerin kokusunu bi duysan 🤢
Burnosunn_annesi [silindi] yok yok genel bazen kıyafetler için aşkım senin ki için değil ama deterjan ve soğuk havada olur sen uni baby dene ben onu kullandıö memnun kaldım zaten ek gıdaya geçtikten sonra ekstra leke çıkarıcı falan kullandım senin bebişi küçük ya
[silindi] Burnosunn_annesi ona da temiz içerikli değil diyorlar aşkım ay aklıma oynatıcam 😂😂 ne kullancam ben bu çocuğa ya 😂
Burnosunn_annesi [silindi] hepsini öyle diyorlar ya kuzum yani temiz içerikli yiyecek içecek hiçbir şey bulamıyorsun ki bulduğumuzu temiz zannediyoruz 😂😂
[silindi] Burnosunn_annesi ay o da doğru onu deneyeyim bari aşkım yoksa dünya battaniye örtü çöpe gitcek valla midem kalkıyor artık 😂
[silindi] GirlandBoy_Mom olmazsa deterjanı değiştireyim kuzum ama makineden çıkınca güzel kokuyo çamaşırları ve sadece müslinler dışarı çıkıp gelince kötü kokuyo
[silindi] miroscumm ama makineden çıktığında kötü kokmuyor ki, dışarı çıkıp geldiğimde sadece müslinler kötü kokuyor bokun içinde durmuş gibi kötü koku yani 😂