Kubra001111 Ayselcnt kaç çıktı Benim normalde de tansiyonum düşük hatta doktorum biz yüksek tansiyon istemeyi düşük tansiyon bizim için daha ideal dedi gebelik zehirlenmesi vesaire şeyler tetikliyormuş genelde 9′a 5 çıkıyor benim
Kubra001111 Ayselcnt çok şükür bebeğim bugün biraz daha hareketli haftaya kontrolüm var Kendi doktoruma görünmek istiyorum nst’ye de bağlanacagz
gunaynur22 Melissayda Kayınvalidem var yeni evin temizliği yerleşimi için. Şuan durduğum evide yavaş yavaş eşimle toplayacağız. Herşeyi kayınvalideme yüklemek istemiyorum
Lem dilsinati benim 33+4 ken 2kg du nst girdim normal di herşey ama bir iki gündür fena kaşık bacak arası ağrım çok cuma kontrolüm var 35 haftalık olucam o zaman bakalım sizin kaç kg
dilsinati Lem ben 34+3 de gittim bu pazartesi kilo 2.5, boy 47.5 falandı. işte bayram günü 40. Haftası doluyor doğum o güne denk geliyor
Lem Ftrhn merhaba aynıyız 30 mayısta mı gün verdi ben daha gün almak için özeldeki doktoruma gitmedim 36 haftada gidim dedim yani 39 da sizii alacaklar sezeryan demi
Lem Ftrhn neden erken değil mi aslında yani bana da öyle gün verseler ay tereddüt ettim ama çok ağrım var inş erken olmaz ya
Ftrhn Lem doktorla birlikte karar aldık canım. Normal doğum zamanı zaten 38 haftada başlıyor. Kilosu vs iyi maşallah.