Minkkk Birinci hamileliğinde bulantı yoğun yaşayıp ikinci hamileliğinde daha az yaşayan var mı? Cinsiyeti etkiliyor mu merak ettim
QueenMommy Minkkk Tam tersi oldu benm oğlumda fazla kusmamıstım bu hamileliğimde herşeydrn tiksinip kustum kızıma hamileyim
patulii Minkkk ilk oğlum oldu ne yersem kusuyodum, acı su kusuyodum çok hatta, şimdi kızıma hamileyim sadece sabah öğütmelerim oldu, ara arada boş midedeki suyu kustum
HumaBetul342 Minkkk Birincide (kızımda) nerdeyse 8.aya kadar mide bulantısı ve kusma ile geçirdim.Evde yemek yapamiyordum et veya yediğim bir yemeği bitiremiyordum.Şuan ikinciye hamileyim Dr kız dedi 18+3 haftadayim mide bulantılarım başlarda vardı ama kusmak yoktu ve şuan mide bulantısı geçti kötü kokularda sadece midem bulanıyor o kadar.Yemek yapabiliyor ve yiyebiliyorum ilki gibi değil cinsiyet ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 🤍
Minkkk Benim de ilk çocuğum (kız) çok mide bulantım oldu 11. haftada geçti şimdi sadece öğütmelerim oluyor ama kusmam olmadı henüz ama daha çok 6+2 deyiz o zaman cinsiyet ile ilgisi yokmuş😊