EsZe Kartalmerve ben henüz 14+3’üm. İlla ki kilo alıcam ama evde sağlıksız şeyler, hamurişi, tatlı bulundurmuyorum. Ne zaman acıksam (2saatte bir acıkıyorum) mecburen süt yoğurt meyve kuruyemişle ve bol suyla dolduruyorum midemi. Akşam ve gece yeme alışkanlığım hiçbi zaman yoktu. Hamurişi ve tatlıya dikkat etseniz çözersiniz. Arada tabi ki kaçamak yapıyorum
Kartalmerve EsZe benim sorunumda hamurisi tatli ve gece yemek kendimi tutamıyorum yemek yemesemde illa tatlı yemek istiyorum evde bulundurmasamda aklima düstümü illa ya yapıyorum yada alıp yiyorum 😞
DamlaKck EsZe Abur cubur yemiyoruz, şekerli ve karbonhidratlı şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyoruz, sağlıklı besleniyoruz, bol su içiyoruz. Ha bir de en önemlisi, hamileyiz diye iki kişilik yemiyoruz 😂😊
DamlaKck Aysedrmz Yani sanırım kişiden kişiye değişir. Ben normalde çok zayıf biri değildim zaten ve hamileliğimin ilk 4 ayı çok kötü geçti, sürekti istifra ettim, bulantılarım hiç geçmiyordu. O arada birkaç kilo vermiştim. Bulantılarım geçtikten sonra da sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat ettiğim için kilo almadım. Doktorum bunun zor bir şey olduğunu söylüyor ama ben yapabildiysem herkes yapabilir.
EsZe DamlaKck 14+3’üm henüz. Şu ana kadar dediklerinizi uyguladım. Henüz kilo da almadım. 53le hamile kaldım 52yim şu an. Hamilelikten önce de şekersiz, ekmeksiz, paketli gıdalardan uzak yaşamaya çabalıyordum. Kaçamaklar tabi ki oluyordu arada :) İnşallah böyle gider de ben de az alırım ya da hiç almam sizin gibi 😊🙏🏻 Hep aklımın bir köşesinde güzel bir örnekle olacaksınız :) hayırlı doğum diliyorum 👋
DamlaKck EsZe Çok teşekkür ederim ☺️ Zaman çok hızlı geçiyor, benim hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi, siz de anlamayacaksınız nasıl geçtiğini 😊 umarım herşey gönlünüzce olur ❤️
Melike11 AysegulAlper 11+3 1 kilo verdim sürekli istifra etmemden kaynaklı ama çok sorun değil.74 tüm 73 oldum😀