M-g2118 Merhaba arkadaşlar 32.haftada doğum iznim için çalışır çalışamaz raporum bayrama denk geliyor bayram öncesi mi sonrası mı hastaneye gidip alayım nasıl bir yol izleyeceğim boşuna izin günleriminde yanmasını istemiyorum Yardımmmm
sadbut M-g2118 Öncesinde git canım mutlaka çünkü 32. haftadan itibaren raporunu almış olmazsan calisman yasak 32. haftayı geçirme bence bir arkadaşım 35′te çalışamaz aldığı için 32 de calısabilir almamış calısmıs aradaki zamanı rapor parasından düşeceklerdi
sadbut M-g2118 aslında mantıken 32′den önce verilmiyor demişti benim doktorum ama sonra alınması da problem yaratabilir SGK’yı arayıp bir sorun isterseniz 170i
Tomrisinizi M-g2118 öncesinde alabiliyorsan öyle yap benim 23 nisana denk geliyordu hoca izinliymis başka birine yönlendirdi. Belki nöbetçi doktor da yardımcı olabilir takipli oldugunuz doktora sorun mutlaka
Elmasekeri1 M-g2118 şöyle raporda 37. Hafta sonuna kadar çalışabilir hesaplıyor 37 haftanın son günü hangi günde ongune kadar verilir yani siz raporu geç alsanız bile aradaki günler eklenmez
Aalp Elmasekeri1 32. Hafta da çalışabilir almali ki bu durum devam etsin. Maksimum 37.haftaya kadar çalışabilir verilebiliyor 32 de çalışabilir alıp istediği zaman 37. Haftaya kadar çalışamaza çevirebilir. Tatil günü durumuju bilmiyorum ama