ilayvdaav kızlarr 3 gündür karnımın alt tarafı cok agriyor düzenli degil ama belime kadar vuruyo yalancı sancımı yoksa dogum sancısımı nedir sizce 35+2 haftalıgım
Ceiydda ilayvdaav bunlar 35. Haftadan beri bende de oluyor hatta daha da acılı olmaya başladı 37+2 yiz. Bu ağrılar yalancı sancı veya bebeğin aşağıya inmeye çalışmasından kaynaklanıyor doğum değil 5 dk da bir sancı gelmedikce doğum değil artık bunu anladım bu süreçte 😅
Nazemm ilayvdaav kız iki gecedir karnımın tam altı vajinamin üstü ağrıyor 39+5 günlük hamileyim senin sancın nasıldı
ilayvdaav Ayshababy normalde bende yalancı sancı olarak düşünüyorum ama geceleri uykumdan kalkıyorum o sancıyla uyuyamiyorum hic bir sekilde
Ayshababy ilayvdaav benimde ayni şekilde oluyor çok rahatsız edici regl ağrısı gibi sanki adetim başladı başlıcak gibi oluyor
Melikeakkc ilayvdaav bende aynıyım gece beş kaşık ağrısına uyandım 36+4 geçti ama alt bölgem alt karnım ağrıyor. Hatta alt bölgem öyle açıyor ki sağdan soka dönemmiyorım. Yastığı bi yatağın başına koyuyorum sonra kalkıp yastığı diğer uca koyup ayakta dönğp tekrar yatıyorum.
Ceiydda ilayvdaav kontrolüne çok varsa erkene çekip git istersen yani herkesin ağrıları bir değil belki de seninki doguma yoneliktir eger öyleyse en azından 2 hafta daha kalması çok iyi olur ilaç falan verirler acilman varsa
ilayvdaav Nazemm böyle düzenli geliyodu ama yerinde duramıyosn kesinlikle makatına doğru bi baskı oluyor beline vuruyor ama böyle bi rahatım diyosun birden vuruyor agri