Hilall Kacinci haftanızdasınız doktorunuz doğum hakkında ne diyo sezeryan mı normal dogummu olacağını bilgi verdimi ? Yardımcı olursanız sevinirim
Haticekckylmz Hilall baslikla yazin farkli ben basliga gore soylim 😊 oksapar verdi hergun vuruyorum igneyi ayrica corasprin iciyorum oda sulandirici 2dusugum oldugu icin 12.haftaya kadar kullanacakmisim dogum hakkinda daha konusmadik insallah aksilik olmazda normal dogum olur 🤗
Sevda6767 Daha ben de yeniyim onun için dogum ile ilgili çok erken bizim konuşmamız ama genelde sezaryen diye duyuruyorum nedeni galiba kanamanın fazla olma ihtimali. Bu arada ben doğuma kadar kullanacam
EnginDenizim 26+3 haftalık hamileyim ogrendigimde 8 haftaliktim o gunden beri coraspirin ve enox kan sulandirici igne kullaniyorum 6 dusugum oldu. 7 ay bitimine kadar corasprini kullanicam igneyide doguma girene kadar dedi doktorum. Muhtemelen sezaryan dogum olacak cunku ben mide kucultme ameliyati oldum ve yas sinirimda oldugum icin bebegim ve kendim riskli sayiliyoruz
1PrensAnnesiii Merhaba🙋🏻♀️Ben 17 haftalık hamileyim ve hamile kaldığım günden beri oksapar iğne ve ecopirin kan sulandırıcı hap kullanıyorum hapı 32.haftada kesecez iğne doğuma kadar devam ve daha doktorumla doğum şeklini konuşmadık doktorum bebeğim ve benim için hangisini sağlıklı görürse o yönde ilerlicez🙏❣
Hilall 1PrensAnnesiii senin için daha çok erken doğum konuşmak canm rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Homozigotmutant Evet Doğum ile ilgili biz de konuşmadık ama normal Doğum yapan da çok iğne kulllandığı halde . Ama benim daha önce kayıplarım var o yüzden sağlıkla kucağıma alayım inşallah başka bişey düşünmüyorum Doğum ile ilgili .
PamukAnne Bende hamileligimin başımdan beri kullanıyorum 28 haftalık olcaz inşallah yarın hergün clexaen kullanıyorum. Benim doktormda dogumdan sonra 40 gün daha vurcaksn kendine dedi. Ben ikiz gebeyim ona ragmen bu zamana kadar dogumu netleşirmek erken sezeryan mı normal mi diye dedi. Bence igneyi normal için risk görmüyolar
BusRAmazan bnde iqne kullanıyorum şuan 34+4 um BN doktoruma doğumun nsl olacağını ne zaman belli olacağını sordum 37. haftadan sonra dedi. doqum belirtilerini anlattı hrhanqi biri olursa o aksam ki iqneni wurma normalde olsa sezeryanda olsa çok aşırı kanama oluyor dedi iqnenin normalle alakası yokmuş yni normalde sezeryanda oluyormus
Babies16 Ben ikizlerimi kaybettm agustosta.ve 18 ayda anca hamile kalmistim onlara.oyuzden hemen arastrttim.ve sadece a1298c heterozigot cikti dierleri normal.dr larin hepsi igneye gerek yok dedi.ama kendi dr um onlem amacli kullanalm dedi.yine hamileymisim bu hafta ogrendim igneye basladim.0.4 luk 3 4 ay kullanalm dedi dr m .aizlerde hangi genler var kizlar
Eylem Bende clexcan igne kullanıyorum günde 2 doz doğum dan sonra da 6 ay kullanıcam sezeryan yada normal doğumu etkilemiyor
Cancancan Bende hibor 0,5 kullanıyorum biz mardinde oturuyoruz ve burda genetik test yaptırabileceğim bir hastane yok malesef drum önlem olarak başladı başka doktor da gerek yok diyor ama ben yine de kullanıyorum
EnginDenizim OyaDrdnc 6 dusuk olunca genetik test yapildi sonucunda kramozom bozuklugu ve kan pihtilasmasi görüldü dusuklerim bu yüzdenmiş her gebelikte kullanmam gerekmis igneyi ve biz bunu malesefki 13 yil sonra ogrenebildik keske daha önce arastirilsaymis belki bu kadar kayip yasayip uzulmezdim. Ama nasip tabiki Rabbimin taktiri.