bebek_29 Kızlar 14+5 haftalık gebeyim karnım sadece dar giysiler de belli oluyor geniş giysilerdi hiç yok gibi….
Sevgikaya1525 bebek_29 30 haftalık olduk halka snki 4 aylık gibi ,😂 sabahları hiç yok ama bebek gelişimi iyi ise sorun yok yani korkma cnm
Nurbesteee bebek_29 benim 30.haftamda büyüdü şu an 31 haftalığım tam ama öylee kocaaamannn da değil 😂 yani çok erken büyümemesi normal o zaman benim hiç karnım yoktu birazda anatomik yapı tabiki iri uzun boyluyum sanırım onun da etkisi oldu 😇
10gamze bebek_29 7.aydayım anca belirdi benim çok göbeğim olmaz ödemim olmaz 😂😂 bence vücudunla alakalı herkesin bir değil iç karnım geniş bebeğin kilosu önemli güzel gidiyor haftasına göre bir tık fazla mesela
buse2507 bebek_29 Canım bence o kişiye göre değişen bişey. Şuan 15 haftalığım kısa blüz giydiğim zaman karnım aşırı belli oluyor hiç kilo almadım ama 1 aydır normal pantolon giyemiyorum hamilelik pantolonu giyiyorum
Sevgilimmmmmmm Karnım 5 ve 6. aydan sonra belli olmaya başladı. Daha çok erken karnının çıkması için. Çıksa da o bebek değil şişkinliktir canım
Havva578 Sevgikaya1525 30+4 olduk hala karnım yok sayılır o kadar diyim yakından bakmak dokunmak gerekiyor anlamak için iş yerinde inanmıyorlar hamile olduğuma benim
Kikiriki bebek_29 o gerçekten tamamen kişiye bağlı galiba ben 17. Deyim benimde yeni yeni belli olmaya başladı
Umrnasln Benim de karnım hemen çıkar hele son aylarda kalkamaz hale geliyorum bnce üzülme çıkamadı diye en azından catlamazsin
Nurella07 bebek_29 😆 zayıf olduğum halde bile belli olmayan karnım 28. Haftadan sonra başladı büyümeye 😄
mavideniz9696 bebek_29 bende 14+3 üm karnım hiç yok ve 1 kilo bile almadım ne güzel işte daha ne istersiniz ki😂