Sendenbanakalan Güzzellikler ben bu konudan muzdaripim kafam karışık yardım eder misiniz koyumu catlamışmı catlamamışmı anlayamıyorum ben ?
[silindi] Sendenbanakalan bilgim yok pek ama Sanırım ikinci çizgi diğerinden daha mı koyulaşicak 😂 Üste ciksin canım
busrax_ Sendenbanakalan pcos ya da yumurtlamanızı bozan herhangi bir durum varsa böyle yüksek çıkabiliyor
Sendenbanakalan [silindi] normlde öyle miş ama cok silik görmüyorum anlamıyorumda pek t cizgisi koyu olması lazım ama koyulşıp siliniyor belki anlayan cıakr tşk ederim
Sendenbanakalan Mavissi hayır düşügüm oldu sonra adet düzensiz başladı 15 günde filan oldum o aylarda yumurtlmamm olmadı hatta cizgi hic göremedim daha bu ay cizgi görüyorum adetim de düzenli oldu
Sendenbanakalan Rosse00 hayır pkos degilim düşük yaptıktan sonra günlerim hep şaştı yumurtlama bile görememiştim bi bu ay düzenli olup cizgileri görüyorum
Sendenbanakalan busrax_ hayır pkos yok düşügüm oldu regl günlerim 15 günde filan oldu hatta cizgi hic göremedim yumutlma olmadı daha bu ay 28 günde oldum şükür cizgliler de böyle. Baklm yarin nasıl olacak