Htc-18 Merhaba 37 haftalik hamileyim doktorum bugün bebeğin başının sağ tarafta olduğunu ve kanala inmedigini söyledi. Haftaya sezaryen için gün verdi sizce olmalımıyım yoksa ilk gebelik olduğu için 40 haftalığa kadar beklememmi gerekir?
bebegimibekliyorum__ Htc-18 canım bence doktor ne derse ona uy şahsen ben öyle yapacağım doktor ne derse sonuçta önemli olan bebeğin ve senin sağlıkla kavuşman 🫶🏻
zayn6 Htc-18 bende 37. Haftamdayım ilk doğumumu 40. Haftada normal yapmıştım bu defa bebek makat geliş pozisyonundan dönmedi hala ama doktorlar her şey yolunda giderse 41. Haftaya kadar bekleyebileceğimizi söylüyor son dk bile dönebiliyormuş bebekler doğum başlayınca devlette takipteyim bu arada
Htc-18 bebegimibekliyorum__ bebegimibekliyorum__ Evet uymak gerekiyor fakat doktor bile dönmez kesinlikle diyemiyor o yüzden endişelendim açıkcası
Htc-18 zayn6 Bende devlette takipteyim ordaki doktor söyledi. Dönmezmi diye sorduğumda ben sezaryen için kesik attığımda çocuk dönmüş olabiliyor dedi bende bu yüzden beklemek istiyorum
Munisett 37 e kadar dönüyo diye biliyorum sonra dönemiyolarmıs içiniz rahat etmiyorsa baska doktorada gidin