Kvsr46kvsr Eslem2112 bence derhal vazgeç 😅😅 çok küçükler daha yıpranırsın bence. Benim ilk kızım 11 ikinci kızım 7 yaşında. Şimdide üçüncüye hamileyim. Bana bi yükleri kalmadı her şeyi hallediyorlar artık. Yardımları bile oluyor. Az daha büyüt çocukları derim
Tugceasel21 Eslem2112 Yap kiz cocuk berekettir bir sekilde bakılır bende supriz bir sekilde diyim artık 3. Hamileyim kizim 4 yasinda oglum 2 yasinda insallah çok fazla zorluk çekmeden büyütüruz😄😄23 haftalik bir erkek daha geliyor 😜😜
GezenTavuk_2 Eslem2112 kız iyi cesaret ben bile kızım 2 yaşında yanlız kalmasın diye korka korka yapıyorum seninkiler hem ekstra çok küçük hemde 3 olacak bence iyi düşün bacım 😂😂😂
Eslem2112 Mariam1 kararsızım bilmiyorum 😂😂ikna ederler dedim ama kararımdan döndürdüler @ppmerlina @etkafa
Eri Eslem2112 Hakkınızı bana verin 😂😂 1,5 yıldır nasip olmadı 😕😕😕 inşallah bende birgün böyle mutlu olurum
Eslem2112 Eri keşke öyle bişey olsaydı ama kısmet nasip cnm allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekkilde nasip etsin
ppmerlina Eslem2112 🐍 biz ahshdhdhdhs Ama valla zor ya bence ikinci çocuğun en azından bi 3-4 yaşında olsun sana da yardım eder ıslak mendil bez vs getirir götürür kendi kakasını çişini söyler kendi derdini anlatabilir sen de rahat edersin
Gizmmis etkafa hiiiiç öyle deme bende öyle diyodum ikinciyi doğurup tüpleri bağlatırım iki çocuk yeter diye Rabbim ikincide ikiz nasip etti 😂