Duygu_52 Kızlar 6+5 günlük hamileyim çok kötü derecede sabah akşam midem bulanıyor sizde durumlar nasıl bu bulantıyı geçirecek bişi yok mu ya sabah kahvaltı bile hazırlayamıyorum varmı bi tavsiyeniz
Ayseguls_baby Duygu_52 6+1 im benimde bu sabah midem çok bulandı zeytin yedim bikaç tane biraz oturdum mide bulantım geçti kahvaltımı hazırladım sonra
Katherinne Duygu_52 6 buçuk aylığım hala midem bulanıyor:D prilam kullanıyorum geçmiyosa doktorunuzdan ilaç isteyin çekilcek çile değil çünkü
Duygu_52 Ayseguls_baby valla salatalık falan yedim bende hiç fayda etmedi otururken sıkıntı yok ama ayağa kalkınca midem baya kötü oluyor daha bu saat oldu bişi yapamadım
Ayseguls_baby Duygu_52 muz yedim ben bide bulantıya iyi geldi, mide bulantısına iyi gelen besinlerden yedin mi canım
Yagmurkya Duygu_52 bende çok kötüyüm kolumu kaldıracak halim yok midem sürekli bulanıyor çıkarsam rahatliyacam ama çıkaramıyorum ya vücudumun her yeri ağrıyor 8 haftaligim çok yoruldum
Duygu_52 Katherinne 6 aylık ve mide bulantınız devam mı ediyor bende 1 ay falan sonra rahatlarım diye düşünüyordum inşallah o kadar zaman sürmez ya