Rosegul Kızlar merhaba birlikte bekleyelim, klomen tedavisindeyim şu an inşallah faydası olur. Bu ay tutar inşallah bebeklerimiz🤲
Busranur_mnts ay canım takipteyim seni ben de klomen kullandım bana dua et benim de 15 bat ilacı kullandın mı
Rosegul Busranur_mnts evet 2 gün sonra tekrar gidicem 17 mm olmuş 4 tane yumurtam var inşallah olur bu ay
Busranur_mnts Rosegul ben de ayın 29unda kontrole gittim 16 ve 17mm yumurta varmış başka takibe falan çağırmadı iğne de vermedi inşallah olur ya sen hangi hastaneye gidiyosun
Busranur_mnts Aslihan_adiguzel51 doktora söyledim gerek yok dedi yumurta için başka kontole de çağırmadı inşallah tutar
Busranur_mnts Aslihan_adiguzel51 29unda yumurta 17mmdi işte o zaman baya kasık ağrım vardı baskı falan o tür ağrı 2 mayısta geçti çatlama olunca ağrı hafiflermiş o günü çatlama olarak sayarsam 12 mayısta test yapıcam takvime göre de tam 4 haftalık oluyor zaten inşallah vardır
Rosegul Busranur_mnts aslında pek özel devlet fark etmiyor. Bebek gelmek istediği zaman geliyor çok düşündüğümüz için olmuyor bence