Cgzz Kahvedelisi Yani canım ben o zamanlarda gittiğimde gormemişti, 7. Haftalarda gittiğimde görüldü ancak kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum 🥹 ama bence biraz daha bekleyebilirsin💝
Guzelanne56 Kahvedelisi beta H-G kaç çıktı ona göre hesaplanıyor öyle adet tarihine göre ilk zamanlar hesaplamıyor ne zaman doktor giriyor o zaman kaç haftalık olduğunu öğreniyorsun
nevaneva Kahvedelisi görmez ben o haftada gittim vajinal ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var dedi genelde 6. Haftada kese görünüyor 8 de de kalp atışı duyuluyor benm öyle oldu
Cgzz Cgzz Hatta sımdı hatırlıyorum 5+4 te gitmiştim sanırım kese oluşmuş dediler bebek yoktu 7+3tü galiba bebeğide görmüştük 🥹
Busranur_mnts benin geçen düşüğüm oldu klomenle yine klomen kullandım beklemedeyim adet zamanına 10 gün var ben 5+2 tarihine randevu aldım şimiden zaten geç zamana çıkıyor randevu diye belki 5+4e ertelerim ama bilmiyorum 4 hafta dolunca awox test yapıcam
Busranur_mnts Kahvedelisi zaten düşüğüm olduğu için erken gitmek istedim önceki gebeiğimde 6+2de gitmiştim sadece kese görünmüştü zaten düşük oldu gelişmemiş demekki
cglgkdnz Kahvedelisi çok küçük canım henüz 1 hafta beklesen en azından 5 haftalık olur vajinal muayeneyle falan keseyi görür
Guzelanne56 Kahvedelisi canım artık gidebilirsin keseyi çoktan görürsün hatta belki bebeği bile görürsün sen ki bence dört haftalık değil belki birkaç günlük daha büyük gidersin doktor bakar kaç haftalık olduğunu Ultrasonu da söyler çünkü adet tarihimiz günü gününe tutmaz genellikle ama artık görürsün keseyi BCG gayet yeterli keseyi ve bebeği görmek için
Phyloo Kahvedelisi bence yedinci hafta’da git birşey olmaz bekle endişe etme ben bile iki ayda bir gidiyorum kontole
Alya05 Kahvedelisi 5 6 haftalık kese görürsün. Sabredebilirsen 7 . Haftaya kadar bekle gittiğinde direk kalp atışını duyarsın
Alya05 Kahvedelisi beklemen daha iyi 5 haftalık gittiğinde sadece boş kese var ha bide düşük riskin varsa veya kese etrafında kanama onuda söylüyor 5 haftalıkken
[silindi] Kahvedelisi 6+3de biz kalp atışını duyduk doktor 6. Haftada kalp atımı başlıyo dedi önce siz betanıza acilde baktırın gittiğinizde onu soruyolar çünkü haftaya filan gidin en azından folik asit filan başlatır
Esseraa22 @Kahvedelisi bebeği göremez ama ben 4+4 de kese gördüm 6+5 de kalp atışı duydum bebek icin bı 6 haftalık olması gerekiyor
queenanne1 Kahvedelisi embriyo daha keseye düşmemiştir 6 haftadan önce gözükmez. acele etmeyin sağlıkla büyüsün inşallah🥲