Anonim000 Saat 8de yaptığım test koyu şimdi yaptığım test silik baya normak mi böyle olması ya sabahki test awox şimdiki freeyle
Anonim000 Aliaras2022 kimyasal olabilir mi peki değerim düştüğü için mi böyle olmuştur test hassasiyeti farklı mı olur
sutlukahve_ Anonim000 sabah yapılan testler daha koyu oluyor idrar beklediği için bide arka arkaya yapılınca ikincisinin silik olması gayet normal endişe etme hayırlı olsun
Tugceduman61 Aynısını yaşadım , dün dayanamayıp kan verdim 1766,34 Sonuç en kısa zamanda kan vermenizi öneririm , hayırlı haberler alın inşallah
Anonim000 Tugceduman61 teste kanmamalımıyım yani moralim çok bozuldu böyle olunca ama freeyle testede hiç güvenmiyorum dünde awox yapmıştım onlardan hiç bu kadar silik çıkmamıştı
Tugceduman61 Anonim000 hayır hayır hiç moralini bozma değişkenkil gösterebilir acil kan testi kafanı rahatlat🌸
Anonim000 Ask45 eczanelerde bulmak zor oluyo aynı testleri o yüzden çoğunluk awox yapmıştım zaten bugün sabahki öyle loyu çıkınca sevdindim sonradan yaptığım silik çıkıncada üzüldüm yani tüp bebek bide hercanla güzel artışları bekliyorum
Ask45 Anonim000 birde sabah idrarı daha yoğun oldugu için dahada koyu cıkmıştır stres yapmayın hayırlı haberler alın inş💝