Drusnm2 Gamze1773 eğer belden uyusturma yapılacaksa doğumdan çıktıktan sonra kafanı çok sağa sola çevirme tamam mı canım ♥️inşallah her şey çok kolay olur sagsalim çıkın ikinizde
Nesrnn Gamze1773 saglıkla kucağınıza alın inşallah bende de karnın ön kısmı basık denıldı ama normal ıcın beklıyorlar
Gamze1773 Drusnm2 çıktım ilk yürümemi yaptim, kahve bile içtim. Sonda çıktı, sadece korkuyorum acır mı diye
Drusnm2 Btl_akkurr aşırı baş ağrısı yapıyo ben çıktığım anda bana kahve getirdiler ve kafanı sakın oynatma dediler . Sezeryandan sonra bi de başı ağrısıyla uğraşmasın
Gamze1773 Nesrnn kemik basik dendi, genetikmis, çok zor olur dedi, yoğun bakıma girebilir dedi, ben de kabul ettim sezeryani
Drusnm2 Btl_akkurr bence yarım olun ya bebeği görürsünüz hem ♥️kahve iç kafanı sağa sola çevirme hiç sorun olmuyor benim ağır migrenim olmasına rağmen hiç baş ağrısı yaşamadım ❤️
Gamze1773 Btl_akkurr spinal yapıldı, az biraz hissettim sakinleştirdiler beni, nefes alıp verdim dua ettim.
Mommywolf 15 yaşındaki erkek kardeşimin adı Göktürk Daha piyasada Göklü isimlerin hiç biri yokken koyuldu ismi ve hiç kimse dalga geçmedi bu zamana kadar. Kendi oğlumun adı da Gökalp Dalga konusu edecek olanı dalga konusu yaparım !! Cahile dalga çok tabi
Mommywolf Mommywolf başka bir postta yaptığım yorum buraya düşmüş sebebini anlayamadım. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲
Btl_akkurr Gamze1773 ay ben çok korkuyorum ama Rabbime dua ediyorum evladımda bende sağlıkla birbirimize kavuşalım da gerisi önemli değil
Nesrnn Gamze1773 bana sezeryan olarak hıc konuşmuyorlar normal yaparsın diyor doktorum ama cok korkuyorum