Nevin35 G12s_18 kalp atışını duyduğumuz 7. Hafta anne ve babalarımıza, 10. Hafta ağır bir işte çalıştığım için müdürüme, 12. Hafta ise akrabalara söyledik. Şuan 19 haftalık.
Merveval G12s_18 aslında ben de söyleme taraftarı değilim ama 2 aylık olursa inşallah memlekete gitcez . O zaman söylerim gibi şuan benim gebe oldugumu sizden başkası bilmiyor 😁🥰
Nina07 Ben 4. Haftada ogrendim, esim herkese soylemek istedi bende kirmadim 35 yasindayiz ilk bebegimiz onun coskusu sanirim tutamadik icimizde 😄 Allah hepimizi nazardan korusun 🧿
iremd-1798 Ezgi3545 12 te fetal yaptırdım 9 da kontrole gittik bir tane daha kızım var onunla gittik kardeşini görsün diye ona dedi senin gibi bir prenses daha geliyor biz şok 😅 gerçekten de kızım oldu 9 aylık oldu bile 😅
iremd-1798 Ezgi3545 kemik yapısından sanırım anladı doktor o an şokla sormayı unuttuk ama ölçüm yapıyordu onu gördüm. 😅😅
Esmaaaaaaaaaaa G12s_18 anne baba kardeş görümce kan testinde netleşince öğrendi. Çevremize de 3 ay sonra söylemiştik. Hatta şöyle ben nazara çok inanıyorum o yüzden sosyal medya da paylaşım dahi yapmıyorum. Gören aaaa hamile misin diyo 😅
HtcEsila 5 haftalıkken eşimle beraber öğrendik , 6 yaşında kızım var ona söylemeden kimseye söylemiyoruz diye karar aldık.. riskli zamanlar geçince 13 haftalıkken kızımıza sonrasında yakınlarımiza söyledik şuan 26 haftalığız ☺️🌸