bgndgd Sarı acı kusan var mı napıyorsunuz bu süreçte midem sürekli Ağzıma geliyor kusmayı engelleyemiyorum 7 haftalık
byz12nur bgndgd prilamı gece yatmadan 2 tane içmeyi deneyin geçmezse sabah 1 öğlen 1 içebilirsiniz günde 4 taneye kadar içme hakkınız var İlk başlarda çok fayda etmiyordu bana 26. haftama gireceğim hala gece iki tane içiyorum bırakmaya korkuyorum
Biyiklikedi bgndgd Sabah değilde akşam yatmadan için. O şekilde söylemişti doktor bana. Umarım geçer bir an önce
Leo2020 bgndgd bende oluyordu bir de ben asit kusuyordum bildiğin. Yani böyle boğazımdan geçerken yakıyordu öyle anlatayım. Gaviscon rennie kullandım bol bol hala kullanıyorum. Bir de doktor istersen mide koruyucu verebilirim bir zararı olmaz demişti. Sorabilirsin kendi doktoruna
Beybyi bgndgd maalesef yapacağın hiç bir şey yok tuzlu şeyler ye salatalık tuzla ye limon kabuğu kokla yiyebiliyorsan limon içini tuzla ye bunlar bana iyi geliyordu
Azemmoms bgndgd ben sarı yeşil acı her şekilde kusuyorum 11 haftaya yaklaştım millet kilo alır ben gebelikte veriyorum, hayat kalitem düştüm çıldırıcam yemek asla yiyemiyorum su bile içemiyorum çorba içsem geri çıkarıyorum
Deleted33000 bgndgd bende en baştan beri öyleyim kuzum 31+4 haftalığım hala her sabah sarı su yani safra cikarmayinca yemek yiyemiyorum benim bulantıları prilam geçirmedi prizin verdi doktor o iyi geldi bana arada git serum da taktir ben her hafta taktiriyordum o da Rahatlatiyor
viyantnr Bir zman sonra kendin çıkarmaya başlıyacaksin ilkkin bende rahatsız oluyorum ama sonra da kendim çıkardım o sarı suyu ve daha iyi kahvaltı yedim ve kendime geldim