Umaybaby Kızlar merhaba 25 nisanda çatlatma iğnesi vurdum bat 12 Mayıs doktor 10 Mayıs da beta hcg bakılacak dedi sizde durumlar nedir sizce beta dan önce ne zaman evde test yapabilirim ? 😊
Aslihan_adiguzel51 Umaybaby sende ne gibi belirtiler var benim belim ağrıyor bugün de baş dönmem başladı
Nur8893 Umaybaby merhaba canım 10 12 güne kadar yanıltıcı oluyor genelde iğne etkisi olabiliyor en güzeli 14. Günü beklemek ☺️
Aslihan_adiguzel51 Bende aynı durumdayım canım 9 da kan vermeye gitcem evde dün test yaptım ama çıkmadı erken gebelik testi değildi çünkü bilmiyorum
Aslihan_adiguzel51 Umaybaby öncesinde sıgal gebelik oluştu mu sende ben geçen sene bi düşük yapmıştım
Umaybaby Aslihan_adiguzel51 ben 5 sene önce falan bi düşüğüm oldu şuan 4 yaşında bir oğlum var 9 aydır falan korunmuyorduk hamile kalamadım doktora gittik bende de eşimde de çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ama yumurta büyüdüğü an doktor çatlatma iğnesi verdi işte ilk defa kullandım ne gibi belirtiler oluyor ne zaman test yapmalıyım hiçbir fikrim yok