Krystal Ranni Günaydınnnn☺️ Gözümü açtığımı gören kedim mama mama diye tutturdugu için kalktım geri yattım şimdi de çitlembik durmuyor kıpır kıpır bi o yana bi bu yana.🤭🧿 Sizler nasılsınız inşallah her şey yolundadır.🤗
Happymeltem Rumeysa12_- ayyy sağlıkla kucağına al bol bol op kokla hadi inşallah Allah kolaylık versin❤️❤️❤️
Ranni Rumeysa12_- ayyyy çok sakin ol sonunda dünyada gördüğün en güzel yüze kavuşacaksınnn canı gönülden tüm dualarım seninle inşallah her şey gönlünüzce ilerlesinn canım benim 💖
keyfimin-kahyasi-misin Ranni şükür ya İyi gidiyo geçen hafta hastaneden çıktık Zature enfeksiyon falan geçirdi işte Şuan iyi şükür sen ne durumdasin
Ranni nazli0306 görürsün inşallah kuzum endişe etme strese sokma kendini senin ve yavrun inşallah güzel bir gün bugün 💖💖💖
Ranni keyfimin-kahyasi-misin çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta bir sancı yaşadım şimdi sürekli takipli ilerliyorum seninki gelmek bilmedi benimki de geleceğim diye kuduruyor
G12s_18 Ranni 20 aylık olduu hergun erkenden kalkıyor 🤣🤣 alıştım artık ben uyuduğu zaman bile erken kalkıyorum
keyfimin-kahyasi-misin Ranni kız benimkid eeeken gelicekti kovduk sonra küstü 😂😂aman dikkat et ne akdarlik oldun
keyfimin-kahyasi-misin G12s_18 😂😂😂 Sonrada nerden geldim bu dünyaya neden erken kalktım diye Düşünme saati falan djdnd
keyfimin-kahyasi-misin Ranni ana pek Gücük benimki de 27 idi sen dikajt et yat uzan dinlen sürekli bı ankmisin haftası geçiyor gelmiyo😂
keyfimin-kahyasi-misin G12s_18 ilkinde ben çok zorlandım ikincide Alışmışım arrik Benide etkilemedi😂😂